Selecteer een pagina

Incompany taaltraining zegt eigenlijk al waar het om gaat. Dat betekent dat er een taalcursus wordt gegeven op de locatie waar u dat wilt. Handig wanneer u en uw collega’s bijgespijkerd moeten worden in een vreemde taal. Of het nu gaat om de spreekvaardigheid, de grammaticale wijze of beide: met een incompany taaltraining leert u het allemaal. Een taaltraining binnen het bedrijf kent vele voordelen, voor zowel u als andere deelnemers. Ten eerste is het erg prettig dat het in de eigen, vertrouwde omgeving wordt gegeven. Geen gereis meer maar gewoon op de eigen werkvloer. Onze incompany taaltraining is ideaal voor mensen die normaal gesproken moeite hebben met het deelnemen aan een cursus in gezelschap van onbekenden. Doordat het binnen een eigen bedrijf wordt gegeven hebt u alleen maar te maken met de eigen, vertrouwde collega’s.  

Incompany taaltraining volgen 

Wanneer u echte professionals zoekt die een op maat verzorgde incompany taaltraining geven zit u bij EBC taleninstituut goed. Vooraf wordt uitvoerig met u besproken aan welke taaltraining u zit te denken. Gaat het om het aanleren van zakelijk Engels, Frans, Duits of een andere taal die u en uw medewerkers goed kunnen gebruiken voor het bedrijf? Of is het juist de bedoeling dat het grammaticale gedeelte behandeld wordt? Hebt u arbeidsmigranten in dienst die de Nederlandse taal nog niet voldoende beheersen? Of heeft u andere wensen? EBC past het aanbod bij uw vraagstuk aan. Afhankelijk van de behoefte wordt er individueel les gegeven op uw eigen locatie, met een kleine groep tot aan een maximum van 10 personen. Zo krijgt iedere deelnemer aan de incompany taaltraining de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. 

Op maat gemaakte incompany taaltraining 

Niet alleen wordt er gekeken naar uw inbreng; ook vindt er met iedere deelnemer aan de incompany taaltraining een persoonlijk gesprek plaats door EBC. Dit om te bekijken wat het huidige niveau is en welke mogelijkheden er zijn. Vanzelfsprekend kunt u als werkgever ook aan de incompany taaltraining deelnemen. De training is geschikt voor iedere branche, bedrijfsvorm en functie.