Selecteer een pagina

Het vinden van een geheel nieuwe taal is een zeer bevredigende taak. Het opent de deur naar een hele nieuwe wereld van opties: een geheel nieuwe cultuur en een geheel nieuwe manier om de wereld te onderzoeken. Bij het ontdekken van nieuwe talen vertoont een nieuwe studie ook de onverwachte voordelen van het aanpakken van nog een vreemde taal.

Onlangs hebben wetenschappers ontdekt dat het leren van nog een vreemde taal de kleintjes helpt bij hun andere scholastische taken. Interessant nieuwe talen ontdekken Wetenschappers hebben ook onthuld dat voortgezet gebruik van een tweede vreemde taal bovendien het begin van mentale achteruitgang bij ouderen vermindert. Het leren van een geheel nieuwe taal zal daarna precies mensen met zich meebrengen, met grote voordelen aan beide uiteinden van het groeiende spectrum.

Hier zijn een paar algemene tips om u te helpen bij het starten van uw vreemde taalsysteem. Deze kunnen in de Verenigde Staten elke taal gebruiken, het lijkt erop dat het Spaans snel verandert in een van de beste populaire talen om erachter te komen.

Theorieën over het ontdekken van vreemde talen bieden onderscheidende suggesties over wat de beste techniek is om een ​​nieuwe vreemde taal te ontdekken. Voor een veteraan geloofden professionals in een vreemde taal dat volledige onderdompeling in een gloednieuwe vreemde taal zonder enige goedkeuring aan de eerste taal van de stagiair de beste techniek was om te ontdekken.

Dit is een theorie gebaseerd op hoe kinderen een nieuwe vreemde taal kennen die, zoals de meeste mensen hebben opgemerkt, vrijwel automatisch is. De zorg met behulp van deze theorie is dat het de neiging heeft om de belangrijke variatie tussen het intellect van kinderen en dat van volwassenen te negeren.

Het intellect van kinderen is zelfs nog flexibeler dan dat van volwassenen. Zo veel als een bepaalde leeftijd, kinderen hebben het vermogen om talen te grijpen zonder enige poging. Voor volwassenen is het een ander verhaal.