Selecteer een pagina

Je kende je moedertaal niet van de ene dag op de andere. Eigenlijk ontdekte je nieuwe talen, je begon samen met een paar oohs, hash en tranen (misschien omdat niemand je zou kunnen begrijpen!) Als je een gloednieuwe vreemde taal kent, gaat deze een tijdje – echter met enig geluk zonder de scheuren.

Een van de absoluut belangrijkste factoren is de hoeveelheid kansen die u kunt krijgen om uzelf in de vreemde taal te begeven. Kortom, het ontdekken van nieuwe talen, de extra mogelijkheid die u investeert, hoe sneller u zeker zult ontdekken. Deelnemen aan Angry Birds of sterren kijken verdwenen zal je niet helpen het te weten. Zoek een manier die leren spannend voor je maakt, anders heb je waarschijnlijk moeite om het te doen.

Let niet alleen op het bekijken van een publicatie of het bekijken van video’s. Meng het. Lees, luister aandachtig, geniet ervan en wanneer je het gemakkelijk kunt – betrekken! Begin te oefenen met het beoordelen van waar je op let en wanneer je gemakkelijk kunt – luister of lees dingen waar je plezier in hebt. Gewoon als je het meestal kunt begrijpen, zul je veel beter thuis zijn in de vreemde taal. Slechts een uur. van goed luisteren of zelfs doorgaan is misschien veel efficiënter dan uren les (vooral als je zeker niet luistert!).

Ontwikkel uw lexicon – u zult het nodig hebben. Luister en concentreer u op hoe termen worden geïntegreerd als kernzinnen. Gebruik thesaurus op internet om uw eigen vocabulaire te vergroten voor uw privé-interessetarief. Misschien hoef je ook niet een kernzin te zeggen zoals ‘Mijn schoonmoeder die’ s nachts de tango danst. ‘ Je mag lachen, maar ik heb een aantal cursussen gehad die mij even dwaas zinnen geven.